Închide

coș

produse care nu

Rapid de transport maritim în toată Europa!
Perioada de grație de 14 zile
Evaluarea clienților 9,5/10
Timpi de livrare 1 - 3 zile lucratoare

oferi duty-free

La Toolsidee puteți achiziționa produse fără TVA Când, în calitate de client străin cu TVA, plasați o comandă la noi și o livrați în străinătate. Comanda dvs. va fi livrată cu 0% TVA. Aceasta se numește livrare intracomunitară și este obligatorie în conformitate cu legile și reglementările actuale. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că livrăm produsele din Olanda.

Tranzacția are loc între 2 companii responsabile pentru TVA. Aceasta înseamnă că comanda este pe numele unei companii străine înregistrate în scopuri de TVA. În plus, este introdus un număr de TVA valabil la plasarea comenzii. Acest număr de TVA aparține unei companii înregistrate la VIES-ul european. În sfârșit, factura și adresa de livrare a primei comenzi trebuie să fie identice cu adresa la care compania este înregistrată la VIES. Aceasta înseamnă că nu puteți trimite comanda într-un magazin sau postare.

Dacă numărul meu de TVA este respins?

Verificați următoarele:

    1. Sunteți înregistrat cu datele corecte la VIES-ul european? Verificăm la aceste date.
    2. Ați introdus numărul corect de TVA?
    3. Adresele corecte sunt înregistrate pe numărul TVA la VES-ul european?

Este ceva în neregulă? Ajustați asta cu VIES-ul european sau pur și simplu comandați cu TVA. Este totul corect? Apoi, vă sfătuim să consultați datele dvs. la VIES-ul european. Ne bazăm pe aceste date pentru audit. Uneori, datele din VIES-ul european nu sunt actualizate. În acest caz, contactați aceste autorități și ne oferiți dovada oficială a schimbării adresei.
Rapid de transport maritim în toată Europa!
Perioada de grație de 14 zile
Evaluarea clienților 9,5/10
Timpi de livrare 1 - 3 zile lucratoare